Botez deosebit fetite “Roșu de Deochi”

Promotie

965 lei

Botez deosebit fetite “Roșu de Deochi” inseamna la un loc rochița, esarfa, botoșei, trusou, lumanare din ceara naturala si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele fine și delicate si panglici tesute cu trifoi rosii.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

SKU: KUIB TPB41 Categorie:

Botez deosebit fetite “Roșu de Deochi”

Botez deosebit fetite “Roșu de Deochi” inseamna la un loc rochița, esarfa, botoșei, trusou, lumanare din ceara naturala si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele fine și delicate si panglici tesute cu trifoi rosii.

Pentru nasi, pregatirea botezului inseamna emotii mari datorita semnificatiei acestui mare eveniment in viata lor, a pruncului si a familiei acestuia.

Stabilirea tematicii botezului si gasirea, apoi, a tuturor celor necesare botezului la biserica poate insemna o mare apasare, chiar o sursa de stres pentru nasi.

Stiind cat de greu este sa gasesti totul pentru botez- hainute, trusou, lumanare, paturica- in acelasi loc, fara prea mare pierdere de timp, am decis sa creem colectiile Totul pentru botez. Am pus la un loc hainutele, trusoul, cufarul, paturica si lumânarea pereche. E bine să le găsești în același loc și asortate la fel.  Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Deci, ai nimerit exact unde trebuia, Odorul mamei este ceea ce cautai!

Fiecare colectie include hainute botez (rochite sau compleu baietei), trusou, lumanare si cufar. Unele colectii includ bonete si botosei, altele nu. Unele colectii includ paturica sau mantou, altele nu. Citeste cu atentie de include fiecare colectie, toate produsele componente sunt enumerate in descrierea colectiei. Mai mult decat atat, poti vedea in detaliu  fiecare produs in parte, accesand link-ul din denumirea produsului.

Daca doresti sa adaugi ceva in plus colectiei, selecteaza produsul si pune-l in cos. Fiecare produs adaugat va beneficia de acelasi discount, precum colectia.

Daca alegi Botez deosebit fetite “Roșu de Deochi”, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Colecția Totul pentru Botez Deosebit “Roșu de Deochi” conține

 

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Rosu de Deochi pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

,

Cos cumparaturi
0