Botez de vara “Pui de Boier la Țară”

Promotie

795 lei

Botez de vara “Pui de Boier la Țară” inseamna la un loc costum băieți, mocasini din piele, trusou, lumanare si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de panglici tradiționale țesute.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

SKU: KUIB TPB 43 Categorie:

Botez de vara “Pui de Boier la Țară”

Botez de vara “Pui de Boier la Țară” inseamna la un loc costum băieți, mocasini din piele, trusou, lumanare si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de panglici tradiționale țesute.

Pentru nasi, pregatirea botezului inseamna emotii mari datorita semnificatiei acestui mare eveniment in viata lor, a pruncului si a familiei acestuia.

Stabilirea tematicii botezului si gasirea, apoi, a tuturor celor necesare botezului la biserica poate insemna o mare apasare, chiar o sursa de stres pentru nasi.

Stiind cat de greu este sa gasesti totul pentru botez- hainute, trusou, lumanare, paturica- in acelasi loc, fara prea mare pierdere de timp, am decis sa creem colectiile Totul pentru botez. Am pus la un loc hainutele, trusoul, cufarul, paturica si lumânarea pereche. E bine să le găsești în același loc și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Deci, ai nimerit exact unde trebuia, Odorul mamei este ceea ce cautai!

Fiecare colectie include hainute botez (rochite sau compleu baietei), trusou, lumanare si cufar. Unele colectii includ bonete si botosei, altele nu. Unele colectii includ paturica sau mantou, altele nu. Citeste cu atentie de include fiecare colectie, toate produsele componente sunt enumerate in descrierea colectiei. Mai mult decat atat, poti vedea in detaliu fiecare produs in parte, accesand link-ul din denumirea produsului.

Daca doresti sa adaugi ceva in plus colectiei, selecteaza produsul si pune-l in cos. Fiecare produs adaugat va beneficia de acelasi discount, precum colectia.

Dacă alegi Botez de vara “Pui de Boier la Țară”, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Colecția pentru Botez unicat “Pui de Boier la Țară” conține

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Pui de Boier la Tara, vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

,

Cos cumparaturi
0