Botez Baieti Printre Flori

Botez Baieti Printre Flori inseamna o grupare a colectiilor pentru botez care au aceeasi tematica. Toate garnisite cu aceleasi flori delicate bleumarin.

Am pus la un loc intr-o colectie, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserica- hainute, trusou, lumanare, accesorii. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de material prețios printat cu flori albastre și dantele fine din bumbac.. In plus, am mai pus și un discount de 15%.

Botez Baieti Printre Flori inseamna o grupare a colectiilor pentru botez care au aceeasi tematica. Toate garnisite cu aceleasi flori delicate bleumarin.

Asta inseamna ca vei gasi aici- grupate in colectii- hainute, trusou, lumanare, paturica si accesorii de botez garnisite cu aceleasi dantele sau pictate cu aceeasi tematica.

Pentru a iti usura cautarea, atunci cand vrei sa gasesti in acelasi loc tot ce iti trebuie pentru botez- produse care grupate, formeaza colectii complete pentru botez.

E greu să găsești totul pentru botez (hăinuțe, alaturi de trusou, lumânare, păturică) asa cum visezi. Să fie pe gustul tău, sa fie din materiale naturale de cea mai bună calitate, sa fie toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…In plus de asta, sa fie mestesugite pe masura Odorului tau.

Pentru a îți da o mână de ajutor, am creat colecțiile pentru botez complet baieti. Am pus la un loc intr-o colectie, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserica- hainute, trusou, lumanare, accesorii.

Toate infrumusetate cu aceleași dantele delicate, șnururi răsucite, țesături tradiționale, sau picturi minunate. In plus, am mai pus și un discount de 15%.

Fiecare colecție include cel putin un compleu, un trusou botez biserica, o lumanare și un cufăr. In majoritatea colectiilor se regaseste si ceva de pus pe cap si ceva de incaltat. Colectiile pentru botez de vreme rece includ paturici, sau mantouri/ jachete (sau chiar si una, si alta).

Daca nu ai gasit colectia pe care ti-o doresti, alege-o pe cea mai apropiata de dorintele tale. Poti adauga ceea ce-ti doresti in plus, poti inlatura ceea ce nu-ti doresti sau poti inlocui un produs cu altul (de exemplu lumanarea din parafina cu lumânare din ceară naturala sau invers).

Daca nu regasesti aici colectia care sa se potriveasca dorintelor tale, iti poti creea propria colectie cu aceasta tematica, aici:

Creeaza-ti Propria Colectie Printr Flori

Cos cumparaturi
0