Bonetă traditionala ivoire “Cusătură Românească”

75 lei

Bonetă traditionala ivoire “Cusătură Românească” – poate fi denumită și căciuliță, la fel de bine. Este din in nisipiu, cu aplicatie de panglica traditională țesută roșu cu alb, din bumbac.

SKU: KUIB CAP135A Categorii: ,

Bonetă traditionala ivoire “Cusătură Românească”

Bonetă traditionala ivoire “Cusătură Românească” – poate fi denumită și căciuliță, la fel de bine. Este din in ivoire, cu aplicatie de panglica traditională țesută roșu cu ivoire, din bumbac. Este de nelipsit la orice botez, bonetele sau căciulițele astea deosebite întregesc ținuta de botez, fie el de vară sau de iarnă.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Bonetă traditionala ivoire “Cusătură Românească” este o bonețică unicat din in ivoire, cu  aplicații de panglică tradițională tesuta.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Cusatura Romaneasca, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Trandafiri Dantelati sau Creaza-ti propria colectie De Deochi vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0