Bonetă din in pentru botez fetițe “Albă ca Zăpada”

85 lei

Aceasta bonetă pentru botez fetițe “Albă ca Zăpada” este o bonețică unicat din in, căptușită cu pânză de bumbac. Este de nelipsit la orice botez, bonetele sau căciulițele astea deosebite întregesc ținuta de botez, fie el de vară sau de iarnă.

SKU: KUIB CAP81 Categorii: ,

Bonetă din in pentru botez fetițe “Albă ca Zăpada”

Aceasta bonetă pentru botez fetițe “Albă ca Zăpada” este din in, căptușită cu pânză de bumbac. Este de nelipsit la orice botez, bonetele sau căciulițele astea deosebite întregesc ținuta de botez, fie el de vară sau de iarnă.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Caciulita pentru botez fetițe “Albă ca Zăpada” este o bonețică unicat din in alb, au  aplicații de dantele fine, este perechea oricărei rochițe sau compleu de botez alb imaculat. Se leagă sub bărbie cu panglici.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

alb

Cos cumparaturi
0