Bonetă din in alb pentru fetițe și băieți “Ca Neaua”

75 lei

Bonetă din in alb pentru fetițe și băieți “Ca Neaua” este o căciuliță unicat din in, cu aplicație de dantelă diafană albă

.

Bonetă din in alb pentru fetițe și băieți “Ca Neaua”

Boneta pentru fetițe și băieți “Ca Neaua” este o căciuliță unicat din in alb, căptușită cu pânză de bumbac. Este de nelipsit la orice botez- bonetele sau căciulițele astea deosebite întregesc ținuta de botez, fie el de vară sau de iarnă.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Aceasta bonetă din in “Ca Neaua” este o căciuliță unicat, cu aplicație de dantelă diafană albă. Se leagă sub bărbie cu snur de bumbac.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Dimensiuni 8 cm
Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0