Bonetă din bumbac pentru botez băieți “Trifoi Mentolat”

75 lei

Bonetă din bumbac pentru botez băieți “Trifoi Mentolat” este o caciulita unicat, căptușită cu pânză de bumbac. Este de nelipsit la orice botez- bonetele sau căciulițele astea deosebite întregesc ținuta de botez, fie el de vară sau de iarnă.

.

SKU: KUIB CAP134 Categorii: ,

Bonetă din bumbac pentru botez băieți “Trifoi Mentolat”

Bonetă din bumbac pentru botez băieți “Trifoi Mentolat” este o bonețică unicat din bumbac, căptușită cu pânză de bumbac. Este de nelipsit la orice botez- bonetele sau căciulițele astea deosebite întregesc ținuta de botez, fie el de vară sau de iarnă.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Bonetă din bumbac pentru botez băieți “Trifoi Mentolat” este o căciuliță unicat , cu aplicație de trifoi norocos meșterit din șnur sucit și răsucit. Se leagă sub bărbie cu șnururi de bumbac.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Trifoi Mentolat, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Trifoi Mentolat. gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Dimensiuni 8 cm
Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0