Bonetă bej natur pentru botez “Povestea Inului”

75 lei

Bonetă bej natur pentru botez “Povestea Inului” din in moale, de culoare bej natur, cu aplicații de dantele de aceeasi culoare.

Bonetă bej natur pentru botez “Povestea Inului”

Bonetă bej natur pentru botez “Povestea Inului” din in moale, de culoare bej natur, cu aplicații de dantele de aceeasi culoare. Este de nelipsit la orice botez, bonetele sau căciulițele astea deosebite întregesc ținuta de botez, fie el de vară sau de iarnă.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Bonetă bej natur pentru botez “Povestea Inului” este o căciuliță unicat din in moale, cu  aplicații de dantele fine, este perechea oricărei rochite sau compleu bej natur pentru botez. Se leagă sub bărbie cu panglici de șnur de bumbac.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0