Bentița- pompon pentru fetite Alb Diafan

49 lei

Bentița- pompon pentru fetite elegante, pe dantelă elastică,  cu flori trifoi cu 4 foi aducător de noroc și o floare delicată lucrată manual, din  dantelă de bumbac.

SKU: KUIB CAP218 Categorie:

Bentița- pompon pentru fetite Alb Diafan

Aceasta bentița- pompon este pentru fetite elegante, pe dantelă elastică,  cu flori delicate lucrate manual, din  dantelă de bumbac.

Bentița este perechea cochetă a oricarei rochite albe de botez.

Traditia spune ca pe capsorul fetitei ce urmeaza a fi botezata, trebuie sa punem ceva. Putem acoperi capsorul cu basma, naframa, boneta…Dar la botez, pe timpul verii, nici o rochită nu ar trebui sa fie privată de perechea sa- bentița/ pompon.

Bentita eleganta, pe dantela elastica de bumbac, cu flori din materiale textile realizate in atelierul nostru. Nu strange si nu lasa urme, este foarte confortabila. Poate fi purtata in ziua botezului sau in oricare alta zi in care vrei ca micuta ta sa fie o mica printesa.

Acest pompon poate insoti oricare din rochitele noastre de la Odorul Mamei.

Dacă nu ai găsit bentita asortată la o anume rochiță Odorul Mamei, o vom realiza  asortata la  rochita sau botoseii, din  aceleasi materiale si accesorii.

Tu trebuie doar sa alegi din portofoliul nostru de bentițe, pe aceea care iți place ca și stil si design, fără a ține cont de culoare. Noi o vom adapta la culorile rochiței sau mantoului, după cum dorești.

In sectiunea Bonete si bentite pentru botez poti gasi o pereche pentru rochita Odorului tau.

Cos cumparaturi
0