Bentita floare handmade pentru botez Soarele Meu

49 lei

Bentita floare handmade pentru botez Soarele Meu- o bentiță – pompon inedita si unică. Pe dantelă elastică și-a găsit culcuș o floare minunată meșteșugită din materiale textile.

Bentita handmade pentru botez Soarele Meu

Bentita lucrata manual, pentru botez, Soarele Meu este o bentiță/ pompon inedita si unică.

Pomponul este montat pe dantelă elastică, pe care și-a găsit culcuș o floare minunată meșteșugită din materiale textile. Floarea e mestesugita in culorile soarelui.

La botez, pe timpul verii, nici o rochită nu ar trebui sa fie privată de perechea sa- bentița/ pompon.

Traditia spune ca pe capsorul fetitei ce urmeaza a fi botezata, trebuie sa punem ceva. Putem acoperi capsorul cu basma, naframa, boneta…Dar la botez, pe timpul verii, nici o rochită nu ar trebui sa fie privată de perechea sa- bentița/ pompon.

Bentita eleganta, pe dantela elastica de bumbac, e garnisita cu flori din materiale textile realizate in atelierul nostru. Nu strange si nu lasa urme, este foarte confortabila. Poate fi purtata in ziua botezului sau in oricare alta zi in care vrei ca micuta ta sa fie o mica printesa.

Bentita handmade pentru botez Soarele Meu poate insoti oricare din rochitele noastre de la Odorul Mamei.

Dacă nu ai găsit bentita asortată la o anume rochiță Odorul Mamei, o vom realiza  asortata la  rochita sau botoseii, din  aceleasi materiale si accesorii.

Tu trebuie doar sa alegi din portofoliul nostru de bentițe, pe aceea care iți place ca și stil si design, fără a ține cont de culoare. Noi o vom adapta la culorile rochiței sau mantoului, după cum dorești.

Cos cumparaturi
0