Basma din in nisipiu “Odorul Bunei”

59 lei

Basmaluta din in nisipiu “Odorul Bunei” din tesatura de in, de culoare nisipie. Este ajurata cu dantela fina, alba. Pe latura din  fata are aplicata panglica tesuta cu motive traditionale.

SKU: KUIB CAP141 Categorii: ,

Basma din in nisipiu “Odorul Bunei”

Aceasta basma din in nisipiu “Odorul Bunei” este din tesatura de in, de culoare bej/nisipie.

Este ajurata cu dantela fina, ivoire. Pe latura din  fata are aplicata panglica tesuta cu motive traditionale.

Baticul din in “Odorul Bunei” poate fi pereche a oricarei rochite inspirate din folclor, dar nu numai. Poate fi perechea oricarei rochite traditionale, asortand panglica tesuta la cea a rochitei. O putem face din in alb sau ivoire, precum rochita careia vrei sa i-o asortezi.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, basmale, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit basmaua,  boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Intr-una din sectiunile: Creaza-ti propria colectie Odorul Bunei pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Incondeiat si Creaza-ti propria colectie Odorul Bunicii pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

alb

Cos cumparaturi
0