Basma din borangic de bumbac

59 lei

Basma din borangic de bumbac alb, ajurată cu șnur de bumbac, numai potrivita pentru mers la horă.

Basma din borangic de bumbac

În cufărul din pod, lângă rochița din Cufărul Bunicii am găsit și o basma din borangic alb, ajurată cu dantela fina si delicata de bumbac, numai potrivita pentru mers la horă.

Baticut din borangic de bumbac alb, ajurată cu dantela fina de bumbac, numai potrivita pentru mers la horă.

Baticul din borangic poate fi pereche a oricarei rochite inspirate din folclor, dar nu numai. Poate fi perechea oricarei rochite traditionale, asortand panglica tesuta la cea a rochitei.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, basmale, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit basmaua,  boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Poate fi perechea la botez a oricarei rochite albe..

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Iata cum procedezi pentru a ne furniza aceste informatii

Compozitie basma: pânză fină de bumbac 100%

Informații suplimentare

Compoziție

țesătură de bumbac 100 %

Aplicații

șnur de bumbac

Culoare

alb

Cos cumparaturi
0