Despre noi

Concept

Intr-o lume suprasaturata de paiete, perle, sclipici si tulle, ne-am gandit ca am gasi si noi un loc  pe piata ….

Mi-a venit in minte o povestioara ce mi-a cazut in mana intamplator (daca puteti crede ca exista “intamplator”) acum ceva vreme. Am cautat-o si am recitit-o. Suna cam asa:

Bunica îşi înfigea furca cu caierul de in în brâu şi începea să tragă şi să răsucească un fir lung şi subţire. Eu mă culcam pe spate şi lăsam alene capul în poala ei. Fusul îmi sfârâia pe la urechi. Mă uitam la cer, printre frunzele dudului. De sus mi se părea că se scutură o ploaie albastră.

Glasul ei dulce mă legăna; genele mi se prindeau şi adormeam. Uneori, tresăream şi o întrebam câte ceva. Ea începea să spuie, şi eu visam înainte.

Avea o poală fermecată, şi un glas, şi un fus care mă furau pe nesimţite şi adormeam fericit sub privirile şi zâmbetul ei.

..Iar eu eram Odorul ei…

M-am luminat toata si am stiut ce o sa facem si de ce…

Din respect pentru bunicile noastre, care au stiut sa pretuiasca darurile naturii, am gandit hainute fabricate exclusiv din materiale naturale (bumbac, in, lana), hainute simple si rafinate.

De dragul mainilor muncite ale bunicilor noastre, am aplicat pe hainutele, trusourile si paturicile de botez dantele cusute si crosetate cu migala. Hăinuțe albe și  diafane, vesele și colorate sau extravagante și îndrăznețe, lucrate din țesături naturale- ca cele meșteșugite de bunele noastre.

Din consideratie pentru traditiile si folclorul nostru, am creat colectii pentru botez inspirate din folclor, infrumusetate cu pannglici tesute in motive folclorice si snururi de bumbac sucite si rasucite.

Din dragoste pentru puiul de om, pentru care botezul este prima mare sarbatoare din viata, am mestesugit tot ce iti trebuieste la botez- colectii complete de trusouri, paturici, lumanari si hainute- toate infrumusetate in aceeasi nota, cu aceleasi aplicatii.

Fiecare piesa Odorul Mamei este unică, fiecare are un “vino-ncoa”: ceva brodat, ceva croșetat, ceva țesut, ceva pictat...

Odorul Mamei înseamnă la un loc munca, dedicația, rabdarea  și entuziasmul unei echipe de designeri, cusătorese, artiști plastici, pictori, fotografi, specialiști IT, specialiști în marketing …

Declarație

Să nu ne uităm rădăcinile, să nu uităm că natura ne daruiește tot ceea ce avem nevoie pentru a  ne îmbrăca copii (și, de ce nu, și pe noi) în materiale din fire naturale, moi și ușoare la purtat.

Sa punem zel și pasiune in tot ceea ce creem pentru Odorul Mamei și al tău (fie că ești tătic, bunică sau bunic, nașă sau  mătușică…) mici “opere de hăinuțe”, cu poveștile lor venite din natură și tradiție.

Sa avem toata rabdarea din lume, sa facem, sa desfacem, sa facem din nou, pana cand totul iese perfect, sa avem numai nasici si mamici mandre de Odorul Lor la Sfanta taina a Botezului.

Mulțumim  tuturor celor care “au pus umărul” la acest proiect.

Fotomodele  Odorul Mamei cel Mic: Alexandra și Răzvan (în jur de 6 luni)

Fotomodele  Odorul Mamei cel Voinic: Sofia și Patrick (în jur de 1 an)

Site-ul și brandul Odorul Mamei sunt deținute de către:

S.C KUIB KALATARA S.R.L

Brașov, România

Cos cumparaturi
0