Despre fire și țesături

Spune-mi ce porți ca să-ți spun cum te simti

Materialele care intra în contact direct cu noi pot avea o influență mai mare decât am putea crede asupra sănătății noastre. Fibrele din care acestea sunt create  vin în contact direct și aproape permanent cu pielea și, deși poate fi greu de crezut, o serie întreagă de simptome neplăcute pot fi cauzate de hainele pe care le purtăm.

De ce țesăturile naturale?

Țesăturile naturale sunt acelea prin în care pielea noastră  respiră – lasă să treacă aerul, razele solare, contactează cu pământul. Materialul natural este capabil să “respire”, deoarece sursa lui sunt celulele naturii noastre. Celulele vii pulsează şi respiră. Țesătura din fire naturale păstrează structura naturală a firului, celula continuă să interacționeze cu lumea din jur, cu elementele naturale. Hainele făcute din materiale naturale sunt o parte a naturii, țesăturile naturale dau din căldura şi energia lor.

Un copilaș nu poate să-ţi spună că ceva îl înţeapă sau îl irită. El îşi exprimă disconfortul prin plâns, nervozitate sau mârâială.  De aceea, pentru a fi sigură că bebelușul tău se va simți confortabil in ele și pentru a reduce la minim riscul de iritatii,  alege hainutele din  tesaturi naturale, nu  îl îmbrăca niciodată în hăinuțe din materiale sintetice, deoarece acestea nu permit pielii sa respire și îi creează micuțului o stare de disconfort.

Cos cumparaturi
0