Despre noi

Concept

Creațiile Odorul Mamei includ modele tradiționale, inspirate din portul traditional românesc, dar și modele cu design modern, avangardist.

Cu drag și multă pasiune facem pentru puiul de om, pentru Odorul tău, hăinuțe inspirate din portul tradițional sau garnisite cu danteluri fine și șnururi croșetate de mâini măiestre.

Hăinuțe albe și  diafane, vesele și colorate sau extravagante și îndrăznețe, lucrate din țesături naturale- ca cele meșteșugite de bunele noastre.

Fiecare hăinuță e unică, fiecare are un „vino-ncoa”: ceva brodat, ceva croșetat, ceva țesut, ceva pictat…

Odorul Mamei înseamnă la un loc munca, dedicația și entuziasmul unei echipe de designeri, cusătorese, artiști plastici, pictori, fotografi, specialiști IT, specialiști în marketing …

Declarație

Ne dorim să nu ne uităm rădăcinile, să nu uităm că natura ne daruiește tot ceea ce avem nevoie pentru a  ne îmbrăca copii (și, de ce nu, și pe noi) în materiale din fire naturale, moi și ușoare la purtat. Cu toții am pus zel și pasiune  să creăm pentru Odorul Mamei și al tău (fie că ești tătic, bunică sau bunic, nașă sau  mătușică…) mici „opere de hăinuțe”, cu poveștile lor venite din natură și tradiție. 

Avem grijă ca Odorul Mamei să atragă toate privirile la prima sa ieșire în lume, când urmează să treacă prin Taina Botezului și avem grijă ca părinții și nașii să găsească la noi toate celelalte de trebuință pentru acest mare eveniment : trusouri, lumanari, paturici, cufere, amintiri, mărturii

 
 
 

Mulțumim  tuturor celor care „au pus umărul” la acest proiect.

Fotomodele  Odorul Mamei cel Mic: Alexandra și Răzvan (în jur de 6 luni)

Fotomodele  Odorul Mamei cel Voinic: Sofia și Patrick (în jur de 1 an)

 

Site-ul și brandul Odorul Mamei sunt deținute de către: 

S.C. KUIB KALATARA S.R.L 

J08/368/2016

CUI 35667113

Brașov, România

 

 

Comentariile sunt închise.